Recordar contrasenya Nou usuari
Agenda

Les paraules del vi: Corrandes són corrandes

General
Dates: Divendres, 22 de Febrer de 2019
Hora: 19:00
Lloc:

Concert-taller participatiu. Durant l’activitat els conductors faran un taller dinàmic per aprendre a jugar amb paraules del món del vi, amb algunes eines per aprendre el funcionament bàsic de les corrandes improvisades. Tot plegat es barrejarà amb l’aprenentatge d’unes cançons tradicionals que envolten la cultura del vi amb acompanyament d’instruments. 

Aquesta activitat és un taller que es focalitza en la part lingüística per així arribar a tots els elements que, finalment, ens toquen. En format de taller aprendrem a fer jocs de paraules i cançons que ens poden servir per gaudir encara més del vi, del nostre vi.

 

La cultura del vi és molt més que allò que el líquid que finalment bevem per degustar, per fer festa, per acompanyar un àpat o per passar les penes. És una de les identitats del nostre territori. La història del país i les formes de vida que giren al voltant de la cultura del vi ens deixen un munt d’elements culturals: cançons, receptes, arquitectura, coneixements, paraules i, òbviament emocions.

Activitat transversal de Biblioteques amb DO.