Recordar contrasenya Nou usuari
Agenda

Un dia de festa als cinemes

General
Dates: Del 18/02/2018 al 18/02/2018
Hora: 17:00
Lloc: Espai Cultural la Lira

2a edició d’Un dia de Festa!! La festa del Cinema Infantil en català.

Un Dia de Festa és un matí o tarda de cinema familiar, música, teatre i festa. Una oferta cultural que presenta una nova manera d’anar al cinema amb els infants. Una iniciativa que es torna a engegar amb el convenciment que recuperar l’experiència col·lectiva que significa assistir a una sessió cinematogràfica, com a activitat familiar, és un dels passos necessaris per contribuir a revitalitzar les sales cinematogràfiques del país i afavorir, així, la recuperació del cinema en català en el seu conjunt.

 

Un Dia de Festa consisteix en:

Un esdeveniment basat en el cinema familiar que també inclou música, teatre i activitats.
Músics i animadors esperen els infants i les famílies a la porta del cinema i els conviden a gaudir de la festa. Un cop dins la sala, els infants gaudiran d’una selecció de pel·lícules presentades i acompanyades de música, màgia, titelles i jocs. En acabar les projeccions, la banda de música els acomiadarà i els acompanyarà a la sortida.
L’experiència del cinema s’estén més enllà de la sala. El cinema es decorarà per a l’ocasió amb figures dels diferents personatges de la pel·lícula i, mentre la música sona, els infants podran fer diferents activitats alhora que comenten la jugada.
Activitat recomanada a partir de 3 anys.