Recordar contrasenya Nou usuari
Notícies

6 PODIS I MOLTS BONS RESULTATS DELS 12 PATINADORS DEL CP TREMP

Dimarts, 14 de Març de 2017
General

 

12 patinadors del CP Tremp van participar aquest cap de setmana en les terceres jornades de les voltes d'Iniciació-2017 que es celebrava a Tàrrega.

Més de 170 patinadors de diferents clubs de Lleida, oferien un bon treball de principi de temporada a Tàrrega. el club va poder gaudir de 6 trofeus gràcies al rigorós treball fet a pista. Joan Potrony, acompanyava els seus esportistes demostrant que el treball a diari consolida els bons resultats.

Marc Ballester es va estrenar a la categoria E, amb la 13a posició. A la categoria C, Martina Pont i María Sullà van quedar primeres en els seus grups respectius, Iris Nieto i Beatriz Gonzàlez van poder fer un bon treball a pista. A la categoria B, les 4 patinadores van quedar entres les 5 millors, l’Arianna Maria Ion en 5a posició, i el CP Tremp va poder fer el triple podi amb la Núria Sànchez, l’Alba Pont i la Sonia Homs 1a, 2a i 3a respectivament. A la categoria A, la Claudia Farràs,va patinar amb molta elegància i serietat a pista tot i que els exercicis no li van sortir com al contacte de pista. Finalment destaquem la bona actuació de la Núria Alegret que va demostrar molta seguretat en la realització dels salts i les piruetes de la categoria Deb i la caiguda fortuïta de Uma Hunca en el últim minut del assaig que va acabar a l’hospital de Lleida.

Marc Ballester (E1) -13è
Iris Nieto Homs (C5) - 7a
Martina Pont (C5) -1a
Beatriz González (C1) - 6a
Maria Sullà (C1) -1a
Núria Sanchez (B4) - 1a
Alba Pont (B4) - 2a
Sònia Homs (B4) - 3a
Ariana Maria Ion (B4) - 5a
Claudia Farràs (A3) - 10a
Núria Alegret (Deb2) - 2°

 

ENHORABONA A TOTS I FORCES A LA UMA EN LA SEVA RECUPERACIÓ!!!