Recordar contrasenya Nou usuari
Notícies

Els dinosaures protagonistes de la darrera sessió de la temporada de 2016-2017 de l'hora del conte

Dissabte, 27 de Maig de 2017
General

El conte Una vegada hi havia els dinosaures obre els acte de la Setmana dels Geoparcs Europeus.

Tremp, 26 de maig de 2017.


Aquesta tarda la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp ha tancat la temporada de l’hora del conte amb un conte sobre els dinosaures. El conte Una vegada hi havia els dinosaures de Blai Castell es basa en la història dels dinosaures que van viure a la Conca de Tremp i Conca Dellà fa més de 65 milions d’anys. En acabar el conte, els nens i nenes han pogut pintar un hadrosaure, el dinosaure que va habitar la Conca d’Allà i que es veure una reproducció al Museu de la Conca Dellà i se’ls ha explicat que hi havia altres dinosaures com el tiranosaure i el pterosaures.


Al llarg de la temporada s’han realitzat 8 sessions que han tingut lloc l’últim divendres de cada mes i en les què han assistit més de 450 nens i nenes acompanyats d’un familiar. Destaquen el Conte de la verema dins el cicle Biblioteques amb D.O així com En Bum i el tresor pirata de la Companyia Homentos i el Popurrí de contes de la bibliotecària Montse Rollan, entre altres.

L’activitat que avui tanca la temporada s’emmarca dins la Setmana dels Geoparcs Europeus i està organitzada de forma conjunta pel Projecte Geoparc Montsec-Conca de Tremp i la Biblioteca Pública Maria Barbal.