Recordar contrasenya Nou usuari
Notícies

PARTICIPACIÓ DEL CP TREMP AL CAMPIONAT D'ESPANYA ALEVÍ I INFANTIL A LA CORUNYA

Dimecres, 18 d'Octubre de 2017
General

 EL CLUB PATÍ TREMP PARTICIPA AL CAMPIONAT D’ESPANYA ALEVÍ I INFANTIL  DE PATINATGE ARTÍSTIC CELEBRAT A LA CORUNYA.

En el campionat, celebrat al Palacio de los Deportes de Riazor de La Corunya, Lil Khater Ortiz del Club Patí Tremp,  va quedar sisè en la categoria aleví. amb una coreografia de Ione Verdeny. Joan Potrony i Tusussaus, el seu entrenador des de fa 5 anys  va acompanyar al seu alumne a la Corunya per participar per primera vegada en un campionat estatal.

Des del CPTremp estan treballant de forma constant en el desenvolupament dels infants, potenciant les seves aptituds  i els valors de l’esforç, la perseverança, l’amistat, la camaraderia i el respecte envers la diversitat.

En un esport que gaudeix  d’ un nivell de competició femenina molt bó, destaquem que la presència masculina als campionats enriqueix el panorama de la igualtat i en aquest cas Lil Khater de 10 anys ha estat l’únic representant de la província de Lleida en la categoria aleví masculina, acompanyat per Roger Arasa (CP L'Aldea), Ferran Clavero (CP Sant Quirze) quart, cinquè i sisè en categoria masculina, de les territorials de Barcelona i Tarragona.

Al campionat, Catalunya es va en dur tres medalles . Les catalanes Elna Francés (CPA Ripollet) i Aina Martín (CP Parets), plata i bronze en infantil femení, i Aleix Bou (CN Terrassa), subcampió masculí, van tornar amb una medalla del Campionat d'Espanya Aleví i Infantil de patinatge artístic.

Al marge dels tres patinadors que van pujar al podi infantil, també cal destacar Lucía Villacampa (CP Torrent de Cinca), Ariadna Garrasino (CP Lloret) i Aina Lafuente (CPA Ripollet), que van ser quarta, cinquena i sisena en categoria femenina.

En categoria Aleví, per la seva banda, , i Marina Trigo (PA Mataró), Laura Gómez (CPA Palau) i Paula Roman (CPA Ripollet), cinquera, sisena i setena en la femenina. Els títols alevins van ser per al gallec Unai Cereijo (CPA Maxia) i la càntabra Alejandra Lavin (Alexmar), que va encapçalar un triplet del seu club.

Catalans al Campionat d'Espanya Infantil-Aleví

Catalans al Campionat

Patinadors de la DT de Lleida

Patinadors de la Territorial de Lleida

Professor i alumne Professor i alumne