Recordar contrasenya Nou usuari
Notícies

Espectacle de dansa: Blink Flash Duncan

Dimecres, 07 de Novembre de 2018
General

Aquest divendres 9 de novembre, a partir de les 18h, la companyia de dansa Blink Flash ens oferirà el seu espectacle Blink Flash Duncan, que es un espectacle de Dansa-Teatre per a infants a partir de 2 anys.  

Aquesta obra de dansa dura 35 minuts i al final de la peça, els nens estan convidats a explorar l'escenari en el qual s'ha realitzat l'espectacle. 

 

https://youtu.be/B-Bj4HyigIU

 

 

Presentació de l'espectacle

En l'espectacle Blink Flash Duncan descobrim el viatge iniciàtic de la Isa, viatge basat en la biografia emocional de la Isadora Duncan. La peça és una proposta artística per als més menuts que busca despertar la dansa com a llenguatge d'expressió i obrir la consciència de les pròpies emocions i les dels altres.

 

Sinòpsis argumental

Un bon vespre, mentre tothom dorm, una noia desencisada, un pèl trista i una mica avorrida, arriba a una platja. De sobte, el seu món buit comença a omplir-se de màgia, la Isa es descobreix creadora. Cada racó de la platja guarda un objecte que enceta un nou món amb un color, música i experiència propis. La Isa és una noia valenta i s'atreveix a jugar. El món ha canviat, és un lloc ple de possibilitats.

 

Us direm un últim secret: aquests objectes guarden experiències vitals d'Isadora Duncan. Els infants no la veuran, nosaltres tampoc, però ella ens haurà regalat un camí cap a la llibertat, cap a la descoberta del propi moviment, cap a la creativitat, cap a la il·lusió.

 

 

El preu de l'entrada és 5€