Recordar contrasenya Nou usuari
Notícies

4 CLASSIFICADES DEL CP TREMP AL CAMPIONAT DE CATALUNYA. VICTÒRIA COLOMINA I ARES BARRI SOTSCAMPIONES TERRITORIALS 2017

Dimarts, 11 d'Abril de 2017
General

 

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a La Seu d’Urgell el campionat Territorial de Lleida, on els millors patinadors de Lleida, en les categories grans, s’han trobat per aconseguir plaça als Campionats de Catalunya i on el nostre Club ha aconseguit classificar 4 patinadores. Aquest any s’han reduït les places per participar als Campionats de Catalunya creant una 2a classificació per al Campionat Federatiu, així que és una gran fita aconseguida per les patinadores del CP Tremp.

 

Grandíssima actuació de l’Ares Barri (categoria Cadet) que va entusiasmar a tot el públic assistent fent un programa que ratllava la perfecció en l’execució dels salts i piruetes i amb el que va aconseguir la 2a posició en el campionat. Bones vibracions de cara a obtenir uns bons resultats al Catalunya i esdevenir una gran patinadora en un futur immediat.

Bon disc de la Maria Codó (Cadet), la més novell del grup en Categories, que poc a poc se li va veient el treball que està fent en els entrenaments mostrant uns integratius molt més macos i nets. 17a posició final en un grup amb moltes patinadores experimentades.

Gran disc de la Laia Ramírez (Juvenil) amb l’execució de salts i piruetes de gran dificultat en el seu grup que li van valer una 5a posició i la classificació pels campionats autonòmics. Una gran fita en un grup molt nombrós i de molt nivell. A destacar un DRipper maquíssim.

Bon disc llarg de la Victòria Colomina (Júnior) que la va situar en 2on lloc i on va mostrar una millora considerable en els seus salts i piruetes en la seva tornada a la competició desprès de la lesió. Molt bones piruetes i execució dels salts de molta dificultat més complerts que en el darrer campionat.

Bon disc també de la Sandra Bernaus desprès d’una temporada sense poder entrenar. Algunes caigudes en salts de molta dificultat la van deixar en una 4a posició en un grup Sènior lleidatà d’ alt nivell i experiència.

Classificació doncs per Ares, Laia, Victòria i Sandra als respectius campionats de Catalunya que es celebraran a Reus en el cas de la Cadet i Juvenil i a Palamós en el cas de la Júnior i la Sènior.


ENHORABONA A TOTES!!!

Ares Barri- 2a classificada Cadet

Victòria Colomina - 2a Classificada Júnior

Participants del CP Tremp

Foto grup Campionat