Recordar contrasenya Nou usuari
Notícies

Taller de mòbils. Segona edició

Dilluns, 16 de Gener de 2017
General

 La Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone Espanya han posat en marxa un projecte per formar més de 4.300 persones majors de 55 anys en l'ús de les tauletes i els smartphones. La iniciativa comprèn la realització de 275 tallers entre els mesos de setembre de 2016 i febrer de 2017 en diferents espais com biblioteques, centres cívics, casals de gent gran o universitats de tot Catalunya.

Al Punt Tic e-centre Tremp es duran a terme 2 tallers de 4 hores repartits en dos dies

- Bàsic . Com funciona el teu telèfon intel·ligent: 13 i 15 de febrer

- Comunicació a través del mòbil. App's i WhatsApp: 20 i 22 de febrer

Inscripcions: Ajuntament de Tremp 973650005 ext 337 (carme badia)

L'objectiu d'aquest projecte és que les persones grans aprenguin a utilitzar els nous dispositius mòbils i puguin estar al dia en les noves tecnologies, tenint en compte la importància que tenen en la societat actual. Aprenen, per exemple, a connectar-se a una xarxa WiFi, a navegar a través de la seva tauleta, i a aprofitar les funcionalitats del seu telèfon mòbil per fer fotos amb la càmera, utilitzar aplicacions com WhatsApp i Skype i poder comunicar-se amb els seus, entre altres. D'aquesta manera, aquests tallers tenen també un paper rellevant en el treball per a la inclusió social de les persones.

De forma complementària, també s'ofereixen xerrades informatives sobre conceptes bàsics dels dispositius mòbils i relacionats amb la seguretat, que també seran impartides en diferents universitats catalanes i tractaran temàtiques diverses com el WiFi o la navegació en línia a través dels smartphones.