Recordar contrasenya Nou usuari
Notícies

Concert del Festival de Música Antiga: Hirundo Maris. Arianna Savall i Petter U. Johansen

Dimecres, 15 d'Agost de 2018
General

El segon concert que el Festival de Música realitzarà a Tremp serà el 22/08/2018 a les 20h amb Hirundo Maris format per Arianna Savall i Petter U.Johansen que presentaran l'espectacle La Rosa dels Vents

Preu entrada anticipada: 15€; anticipada reduïda: 12€

 Les entrades es poden comprar per internet al següent link entradas.codetickets.com/entradas/femap/online o al departament de cultura de l'Ajuntament de Tremp.

 

Intèrprets
Arianna Savall, soprano, arpa medieval, arpa barroca triple
Petter Udland Johansen, tenor, hardingfele, císter
Miquel Angel Cordero, colascione, contrabaix
David Mayoral, percussions


Programa
Obres de J. Masefield, R. Alberti, T. O’Carolan, C. Monteverdi, L. Ruiz de Ribayaz, H. du Bailly i S. de Murcia.

Arianna Savall i Petter U. Johansen es van unir el 2009 per formar el conjunt Hirundo Maris, especialitzat en música antiga des de l'edat mitjana fins al barroc. El seu nucli creatiu és la música mediterrània i nòrdica, passant d'un continent a l'altre, d'una època a l'altra, tot alternant la música tradicional amb composicions pròpies, creant per a cada peça una atmosfera de mil reflexos perfectament definida, amb el constant caliu mediterrani i nòrdic que forma part del patrimoni musical irreductible d'Hirundo Maris. En aquesta ocasió, La Rosa dels Vents simbolitza els quatre grans punts cardinals musicals explorats pel conjunt: música antiga, música tradicional, composicions pròpies i improvisació lliure.